Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28286
Название: Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Авторы: Івашура А. А.
Логвінков С. М.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: стале виробництво
інноваційна діяльність
індустрія гостинності
екологічна сталість та прибутковість
стале харчування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності / А. А. Івашура, С. М. Логвінков, О. М. Борисенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : Держ. біотехнологічний ун-т., 2022. – С. 31-32. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Прагнення до більш сталих продовольчих систем і гостра необхідність зменшення впливу сільськогосподарської сфери на довкілля вимагає точного вимірювання антропогенного впливу у поєднанні з практичними рішеннями, які забезпечують відчутне позитивне поліпшення. Для цього в Україні необхідне створення інтелектуальної служби сталого розвитку, яка поєднує в собі найпередовіший інструмент розрахунку екологічного сліду з експертними знаннями в галузі сталого розвитку, сільського господарства та харчування для створення індивідуальних практичних рішень та проектів розвитку бізнесу, що підвищують екологічну сталість та прибутковість різних сфер, тобто розкриття цінності сталого бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28286
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. А. Стале сільське господарство для скорочення.pdf1,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.