Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28296
Название: Світові тенденції змінення акцентів державного управління в соціально-економічному моделюванні
Авторы: Кліменко О. М.
Пивавар І. В.
Ключевые слова: економічне зростання
соціально-економічні моделі
державне регулювання
ресурси
потреби
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кліменко О. М., Пивавар І. В. Світові тенденції змінення акцентів державного управління в соціально-економічному моделюванні / Кліменко О. М., І. В. Пивавар // Розвиток партнерства ЄС – Україна в публічному управлінні (в рамках реалізації Модулю «Демократична децентралізація влади як європейський досвід державного управління» програми Erasmus+: Жан Моне) (онлайн): матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2022. – С. 123–128.
Краткий осмотр (реферат): Показано необхідність змінення відношення до державного регулювання країн в умовах глобалізаційних та інтеграційних процесів. Наведено, що неоліберальні моделі економічного зростання, які широко використовуються в багатьох державах світу, себе не виправдовують внаслідок породження суттєвих проблем. Запропоновано змінення акцентів в національних соціально-економічних моделях в бік поширення повноважень державних органів в управлінні країнами для вирішення багатьох проблем як на рівні держави, так і на світовому рівні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28296
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Клiменко-Пивавар-Тези.pdf153,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.