Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28298
Title: Діагностика рівня життя населення України в цілому та по регіонах на прикладі мінімальної та середньої заробітної плати
Authors: Склярова К. Д.
Keywords: заробітна плата
рівень життя
державне регулювання
світовий рейтинг
державні гарантії
Issue Date: 2022
Citation: Склярова К. Д. Діагностика рівня життя населення України в цілому та по регіонах на прикладі мінімальної та середньої заробітної плати / К. Д. Склярова // Розвиток партнерства ЄС – Україна в публічному управлінні (в рамках реалізації Модулю «Демократична децентралізація влади як європейський досвід державного управління» програми Erasmus+: Жан Моне) (онлайн): матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2022. – С. 470–474.
Abstract: Проаналізовано рівень життя населення України на прикладі дослідження зростання мінімальної заробітної плати та відносного оцінювання сучасного розміру мінімальної заробітної плати та середньої заробітної плати в Україні. Наведено, що відносні значення середньої заробітної плати та мінімальної заробітної плати можна протипоставити з показниками країн нижчого ешелону Європейського союзу. Запропоновано джерела формування фінансових можливостей населення для самозабезпечення комфортним житлом, освітою та охороною здоров’я себе та свого оточення, що створює високий рівень зручності для життя.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28298
Appears in Collections:Статті студентів (ДУПАЕП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Склярова_тези.pdf162,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.