Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28305
Название: Формування інтеграційних напрямів в Індустрії 4.0 до права ЄС
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Індустрія 4.0
правове регулювання
національні платформи
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Формування інтеграційних напрямів в Індустрії 4.0 до права ЄС / Н. М.Внукова // Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції викладачів, співробітників закладів вищої освіти і наукових організацій, магістрантів, аспірантів, докторантів, представників громадських організацій, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств та інших установ, 09 лист. 2022 р. : тези допов. — Київ: Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2022. — С.139-142.
Краткий осмотр (реферат): У статті подано сучасний стан досліджень щодо інтеграційних напрямів в Індустрії 4.0 до права ЄС. Створені національні платформи розвитку Індустрії 4.0 дають підстави для горизонтальних інтеграційних зав’язків між країнами у механізмах розвитку Індустрії 4.0, що може бути використаним для різноспрямованих напрямів змін у правовому регулюванні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28305
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vnukova.pdf606,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.