Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28373
Название: Правове регулювання дистанційної роботи в умовах воєнного стану
Авторы: Гусак М. А.
Ключевые слова: воєнний стан
дистанційна робота
трудовий договір
робочий час
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Гусак М. А. Правове регулювання дистанційної роботи в умовах воєнного стану / М. А. Гусак // Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матеріали V Міжнародної студентської наукової конференції, м. Київ, 2 грудня, 2022 р. : тези допов. / ГО «Молодіжна наукова ліга». — Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа», 2022. - С. 105-108.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні розкрито правове регулювання та особливості застосування дистанційної роботи в умовах воєнного стану. Визначено роль дистанційної роботи в цих надзвичайних умовах, її особливе значення для збереження трудових відносин та організації відносної безпеки праці. Тема висвітлювалася на рівні КЗпП та інших законодавчих актів України, що забезпечує наявність легального визначення дистанційної роботи, порядку та умов її застосування, вимог щодо форми та змісту трудового договору тощо. Обґрунтовано вплив правового режиму воєнного стану на внесення тимчасових змін в організацію трудових відносин, що позначилося і на порядку запровадження дистанційної роботи. Передусім, це стосується можливості її застосування за наказом (розпорядженням) роботодавця, без укладення письмового трудового договору та без повідомлення працівника про зміну істотних умов праці, як того вимагає законодавство в мирний час.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28373
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Гусак_М.А..pdf1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.