Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28398
Название: Детермінанти компетентної організації
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: компетентна організація
компетенції
компетентність
управління
організація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Детермінанти компетентної організації / І. А. Грузіна // Економічний простір: Збірник наукових праць. – Дніпро: ПДАБА, 2022. –№ 181. – С. 95-98.
Краткий осмотр (реферат): Намагаючись розробити дієвий алгоритм побудови компетентної організації, здатної ефективно функціонувати у непередбачуваних умовах, науковці орієнтуються на обґрунтування необхідності підвищення рівня знань працівників, розширення їх вмінь та навичок, розвиток професійних якостей, наполягаючи, що ці чинники є ключовими у цьому процесі. З’ясовуючи, що є основою компетентної організації, підтверджуючи зростання ролі компетенцій та компетентності в управлінні організаціями, вчені не припиняють науковий пошук щодо єдиного розуміння сутності та змісту понять, адже єдиної думки щодо їх визначення немає. Це зумовило формулювання мети статті, що полягає у визначенні основних детермінант компетентної організації, дослідженні їх сутності, змісту, відмінностей у трактуванні та застосуванні понять.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28398
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Грузiна_I.А._Детермiнанти_компетентноi_органiзацii.pdf577,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.