Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28399
Название: Обґрунтування впливу людського чинника на формування структури управління компетентною організацією
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: структура управління організацією
компетентна організація
індивідуальні компетенції
персонал
створення організації
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Обґрунтування впливу людського чинника на формування структури управління компетентною організацією / І. А. Грузіна // Підприємництво та інновації: Науковий журнал з питань економіки та бізнесу. – ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів», 2022. – Вип. 25. – С. 41-44.
Краткий осмотр (реферат): Нестабільність соціально-економічного розвитку України обумовлює складність умов функціонування організацій, висуваючи нові вимоги до їх діяльності та розвитку в контексті впливу глобальних явищ і процесів, змушуючи адаптуватися до наявних загроз і викликів. Українські організації, отримавши переваги від доступу до найбільшого ринку світу, зіштовхнуться з конкуренцією з організаціями країн ЄС, ліквідацією неконкурентоспроможних підприємств та галузей економіки. Важливою стає робота щодо досягнення необхідних якісних характеристик організаціями з поступовим набуттям статусу компетентних для уникнення помилок та мінімізації загроз. У статті зазначено про необхідність побудови ефективної організаційної структури управління, обґрунтовано роль, значення та необхідність врахування впливу людського чинника, зокрема, умінь, знань, навичок персоналу, що є запорукою створення компетентної організації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28399
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.