Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28524
Название: Сучасний стан та тенденції розвитку страхування в умовах воєнного стану
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: ринок страхування
ризики
фінансові послуги
Google Trends
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Сучасний стан та тенденції розвитку страхування в умовах воєнного стану / Н. М.Внукова // Страховий ринок України: виклики в період дії воєнного стану та перспективи подальшого розвитку»: матеріали доповідей Міжнародного науково-практичного круглого столу, 17 листопада 2022 р. : тези допов. / За заг ред.: Костюк В.А. – К.: НУБіП України, 2022. – С. 9-10.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді відзначено, що військова агресія в Україну сколихнула світові фінансові ринки, які дуже потерпають від волатильності та інфляції. Це комплексна загроза для всіх компаній, і зокрема для тих, що надають фінансові послуги. Ринок небанківських фінансових послуг – це важливий фінансовий фронт. Високі ризики воєнного стану показали суттєве погіршення фінансових показників учасників ринку фінансових послуг. Відбувається втрата страхових портфелів страховиків, відмова від діючих договорів через відсутність коштів у страхувальників, втрата активів (основних засобів, грошових коштів) через руйнування. Ризики накопичуються, отже, внутрішніх інструментів для їх подолання не так багато, потрібна підтримка світових фінансових ринків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28524
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова__НМ_тези_zbirnik_tez_krugliy_stil_bss_19.12.2022_0.pdf876,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.