Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28590
Название: Особливості розвитку інноваційної діяльності та інноваційної праці в сучасних умовах
Авторы: Черноіванова Г. С.
Василик С. К.
Ключевые слова: інноваційна праця
інноваційна діяльність
індикатор розвитку
глобальний інноваційний індекс
інструментарій оцінювання інноваційної діяльності
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Черноіванова Г. С. Особливості розвитку інноваційної діяльності та інноваційної праці в сучасних умовах / Г. С. Черноіванова, С. К. Василик // Причорноморські економічні студії. Науковий журнал. – Видавничий дім ”Гельветика”, 2022. – Вип. 76. – С. 129-134.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що інноваційна праця в сучасних умовах характеризується появою нових, якостей, які суттєво змінюють її зміст та розширюють можливості її застосування у всіх функціональних сферах підприємства. Виявлення особливостей розвитку інноваційної діяльності та інноваційної праці можливо запропоновано проводити з використанням розробленого інструментарію на двох рівнях: міжнародному і національному та на мікрорівні. Досліджено та обґрунтовано перелік індикаторів, до яких віднесено для оцінки й аналізу макросередовища підприємств – глобальний інноваційний індекс; індикатори розвитку інноваційних підприємств; для оцінки й аналізу внутрішнього мікросередовища – індикатори розвитку підприємств та організацій, що займаються інноваційною працею; індикатори фінансування інноваційної активності підприємств. Отримані результати розрахунків дають можливість співставити спроможність підприємств щодо інноваційної діяльності з можливостями зовнішнього середовища, забезпечує чітке встановлення цілей та пріоритетів розвитку в інноваційній сфері підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28590
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_Chernoivanova-Vasylyk_Prychernomorsk.pdf1,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.