Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28594
Название: Прибутковість підприємств в контексті забезпечення їх фінансової безпеки
Авторы: Юшко С. В.
Кіріна І. В.
Ключевые слова: прибуток
прибутковість
фінансова безпека
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Юшко С. В. Прибутковість підприємств в контексті забезпечення їх фінансової безпеки [Електронний ресурс] / С. В. Юшко, І. В. Кіріна // Сучасні інструменти управління корпоративними фінансами: Зб. матеріалів VІ Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених [Електронний ресурс]. – Київ: КНЕУ, 2022. – С. 396 – 398.
Краткий осмотр (реферат): Наголошено на важливості забезпечення прибуткової діяльності суб’єктів господарювання як передумови їх розвитку та виконання зобов’язань перед власниками і державою. Названо основні підходи до тлумачення сутності фінансової безпеки підприємств. З посиланням на наукові праці учених доведено наявність тісного зв’язку між поняттями «прибутковість» та «фінансова безпека», підкреслена важливість забезпечення безперервного контролю з боку управлінського персоналу за станом управління прибутком у напрямах оптимізації витрат та пошуку шляхів зростання їхніх доходів, як передумови підвищення рівня фінансової безпеки економічних суб’єктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28594
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В., Кіріна І. Тези Прибутковість (репозитарій).pdf233,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.