Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28616
Название: Теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості
Авторы: Іванченкова Л. В.
Лагодієнко Н. В.
Ужва А. М.
Сєрова І. А.
Ключевые слова: нерухомість
інвестиційна нерухомість
операційна нерухомість
основні засоби
земля
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Іванченкова Л. В. Теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості / Л. В. Іванченкова, Н. В. Лагодієнко, А. М. Ужва та ін. // Вісник Хмельницького національного університету. - 2022. - №2. – Т. 1. - С. 211-216.
Краткий осмотр (реферат): У статті систематизовано та узагальнено теоретико-методичні аспекти обліку інвестиційної нерухомості. Узагальнено підходи до ідентифікації інвестиційної нерухомості. Виділено класифікаційні ознаки та критерії розмежування операційної та інвестиційної нерухомості. Визначено умови для того, щоб основні засоби визнати інвестиційною нерухомістю. Встановлено перелік загальноприйнятих об’єктів, які визнаються інвестиційною нерухомістю. Розглянуто відображення інвестиційної нерухомості на рахунках бухгалтерського обліку. Систематизовано методичні підходи до оцінки інвестиційної нерухомості в обліку. Доведено, що облік інвестиційної нерухомості за первісною (залишковою) вартістю подібний до обліку основних засобів. Виділено відмінності відображення в обліку інвестиційної нерухомості за первісною вартістю від основних засобів. Наголошено на тому, що Податковий кодекс на сьогодні не містить спеціальних правил для обліку інвестиційної нерухомості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28616
Располагается в коллекциях:Статті (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сeрова_Стаття.pdf358,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.