Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28725
Назва: Корпоративна соціальна відповідальність: глобалізаційні впливи на підприємства України
Автори: Іпполітова І. Я.
Кулинич І. Е.
Теми: підприємництво
корпоративна соціальна відповідальність
цінності
глобалізація
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Іпполітова І. Я. Корпоративна соціальна відповідальність: глобалізаційні впливи на підприємства України / І. Я. Іпполітова, І. Е. Кулинич // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., 3-4 листопада 2022 р. - Харків : Держ. біотехнологічний ун-т. 2022. – С. 454- 455.
Короткий огляд (реферат): В тезах розглянуто роль та відповідальність підприємницького сектору України у соціальному розвитку держави в умовах глобалізаційних змін. Доведено, що запровадження корпоративної соціальної відповідальності буде перспективним не тільки для українського суспільства, але і для іміджу України у всьому світі. Розвиток КСВ в Україні має великі перспективи. Визначено, що раніше КСВ була переважно зумовлена ідеалами та обов’язками компаній та була притаманна великим корпораціям, то зараз навіть невеликі підприємства України зрозуміли свою важливість для соціальних змін у країні, що значно прискорює поширення цінностей КСВ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28725
Розташовується у зібраннях:Статті (ПіТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матерiали_конференцii _3_4_11_2022_ДБТУ_Кулiнiч.pdf852,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.