Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28758
Название: Особливості цифрової трансформації бізнесу в умовах невизначеності
Авторы: Власенко Т. А.
Ревенко О. В.
Ключевые слова: цифрова трансформація
бізнес
невизначеність
бізнес-середовище
конкурентні переваги
бізнес-процес
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Власенко Т. А. Особливості цифрової трансформації бізнесу в умовах невизначеності / Т.А. Власенко, О.В. Ревенко // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. – 2022. – Т. 27. – Вип. 3(93). – 2022. – С. 44 – 49.
Краткий осмотр (реферат): Сучасному етапу розвитку України притаманний занепад багатьох галузей у більшості регіонів, згортання соціальних та екологічних програм в цьому напрямі. З’ясовано, що переваги цифровізації стають рушійною силою, а також конкурентною перевагою підприємницьких структур та їх стейкхолдерів. Досліджено можливі наслідки зростання цифрової економіки для таких суб’єктів: підприємців та найманих працівників; споживачі товарів та послуг; незайняті чи потенційні працівники; уряд. Доведено, що потреба у процесах цифровізації може бути дещо відмінною на макро- та мікрорівні. Зроблено висновок, що в умовах невизначеності слід чітко оцінити цифрову та ІТ-інфраструктуру, фінансові можливості підприємства та компетентності керівників і виконавців. Також на розвиток трансформаційних перетворень бізнесу позитивно впливатиме сформована цифрова інфраструктура підтримки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28758
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.