Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28759
Название: Економічні наслідки цифрової трансформації підприємств України в умовах невизначеності
Авторы: Ревенко О. В.
Ключевые слова: цифрова трансформація
умови невизначеності
економічні наслідки
бізнес-середовище
діджиталізація державних послуг
цифрова інфраструктура
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Ревенко О. В. Економічні наслідки цифрової трансформації підприємств України в умовах невизначеності / О. В. Ревенко // Фінансово-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання в період становлення інноваційної економіки: збірн. наук. прац. Всеукр. наук.-практ. конф., 10 лист. 2022р. : тези допов. – Кривий Ріг : Криворізький національний університет, 2022. – Ч. 1. – С. 311 – 316.
Краткий осмотр (реферат): В сучасних умовах переваги цифровізації стають рушійною силою, а також конкурентною перевагою підприємницьких структур та їх стейкхолдерів. Виявлено економічні наслідки і особливості процесу цифрової трансформації бізнесу в умовах невизначеності та визначено фактори впливу на його здійснення. Доведено, що потреба у процесах цифровізації може бути дещо відмінною на макро- та мікрорівні. Обґрунтовано, що в умовах невизначеності слід чітко оцінити цифрову та ІТ-інфраструктуру, фінансові можливості підприємства та компетентності керівників і виконавців. Також на розвиток трансформаційних перетворень бізнесу позитивно впливатиме сформована цифрова інфраструктура підтримки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28759
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.