Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28768
Название: Переваги та пріоритети подальшого розвитку національної цифрової економіки
Авторы: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Ключевые слова: цифровізація
цифрова економіка
діджитал-інструменти
розвиток
цифрова інфраструктура
пріоритети розвитку
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Переваги та пріоритети подальшого розвитку національної цифрової економіки / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Причорноморські економічні студії. – 2022. – Випуск 77. – С. 26 – 32.
Краткий осмотр (реферат): Аналізуючи підсумки проведених досліджень вітчизняними вченими, визначено основні проблемні аспекти розвитку національної цифрової економіки на сучасному етапі: 1) невисокий рівень технічної довершеності та обмеженість доступу до мережі Інтернет на значних територіях; 2) низький рівень інноваційної активності та відставання темпів інноваційного розвитку від розвинутих країн; 3) недосконалість твердої та м’якої інфраструктури цифрових зав’язків; 4) обмежена кількість та низька результативність інформаційних моделей розвитку соціально-економічних процесів; 5) обмежена кількість технологічних продуктів та інструментів в управлінні; 6) наявність інклюзивних розривів у доступі до інформаційно-комунікативних технологій та широкосмугового інтернет-трафіків за рівнем доходу та місцем проживання населення України; 8) недостатні обсяги фінансування проектів, пов’язаних з цифровізацією національної економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28768
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матвієнко-Біляєва Г._стаття(2).pdf12,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.