Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28822
Название: Формування взаємодії стейкхолдерів в інноваційній економіці
Авторы: Остапенко В. М.
Ключевые слова: інноваційні тенденції
стейкхолдери
різні етапи діяльності
взаємодія
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Остапенко В. М. Формування взаємодії стейкхолдерів в інноваційній економіці / В. М. Остапенко // Актуальні проблеми управління соціально-економічними системами: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 15 груд. 2022 р. - Луцьк: ЛНТУ, 2022. - C. 80-83.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні інноваційні тенденції та світові процеси інтернаціоналізації і глобалізації створюють такі умови, за яких суб’єкти економічної діяльності змушені взаємодіяти з широким колом зацікавлених сторін – стейкхолдерами, та приймати рішення для врахування їхніх інтереси. Вплив стейкхолдерів може відрізнятися на різних етапах діяльності, залежно від можливостей приймати рішення щодо діяльності та впроваджувати стратегію управління зацікавленими сторонами, тому представлено різні аспекти стейкхолдерів у інноваційній економіці. Проведено систематичний огляд літератури, щоб дослідити відносини між зацікавленими сторонами, тиск і стійкі практики управління. Аналіз літератури показує, що існують три основні теоретичні основи для дослідження взаємодії стекхолдерів: з точки зору удосконалення послуг, як маркетинг і задоволення споживачів і технологічні інновації та управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28822
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ostapenko.pdf973,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.