Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28857
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorLepeyko T. I.-
dc.contributor.authorMyronova O. M.-
dc.date.accessioned2023-02-05T20:31:32Z-
dc.date.available2023-02-05T20:31:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationIntroduction to the profession: syllabus of the academic discipline for students of specialty 073 "Management" of the educational program "Business administration" of the first (bachelor's) level: [Electronic edition] / comp. T. I. Lepeyko, O. M. Myronova - Kharkiv: S. Kuznets KHNUE, 2022. - 11 p. (Eng. lang.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28857-
dc.description.abstractThe list of topics and key questions that will be considered during the study of the discipline, the list of competencies and learning outcomes by discipline, the procedure for evaluating learning outcomes and the distribution of points throughout the entire period of studying the material, as well as recommended literature, are given. Recommended for students of specialty 073 "Management" of the educational program "Business administration" of the first (bachelor's) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectuniversity educationru_RU
dc.subjectacademic mobilityru_RU
dc.subjecteducational processru_RU
dc.subjectacademic integrityru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.subjectbusiness administrationru_RU
dc.subjectpersonal educational systemru_RU
dc.titleIntroduction to the profession: syllabus of the academic discipline for students of specialty 073 "Management" of the educational program "Business administration" of the first (bachelor's) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.253_Вступ_до_фаху_Лепейко_Т.I._АНГЛ.pdf444,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.