Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28892
Название: Проведення стрес-тестування банку
Авторы: Внукова Н. М.
Шлапак А. В.
Ключевые слова: банк
стрес-тест
ліквідність
активи
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Проведення стрес-тестування банку / Н. М. Внукова, А. В. Шлапак // Економіка сьогодення: актуальні питання та аспекти інноваційного розвитку: збірник наукових праць з актуальних проблем економічних наук / Наукова організація «Перспектива». – Дніпропетровськ: «Гельветика», 2015. – С. 152-158.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено фінансовий стан банку протягом зазначеного періоду та визначено основні теоретичні аспекти необхідності проведення стрес-тестування на основі аналізу показників ліквідності банку. Проведено стрес-тестування та виявлено основні зміни в структурі балансу банку при зменшенні його активів відповідно на 10, 20 і 30%. Розглянуто процедуру проведення стрес-тестування та зроблено висновки, які наочно наведені на графіках, щодо його ефективності для конкретного банку та банківської системи взагалі. Надано рекомендації щодо підтримки стабільного фінансового стану банку та попередження його банкрутства або ліквідації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28892
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.