Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29025
Название: Інноваційні рішення та технології металообробного виробництва
Авторы: Новіков Ф. В.
Жовтобрюх В. О.
Новіков Д. Ф.
Ключевые слова: високошвидкісне різання
точіння
шліфування
верстат із числовим програмним управлінням
інструмент зі зносостійким покриттям
оптимальні режими різання
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Інноваційні рішення та технології металообробного виробництва [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Новіков, В. О. Жовтобрюх, Д. Ф. Новіков. – Дніпро : ЛІРА, 2023. – 342 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведено теоретичні та практичні рішення щодо підвищення ефективності металообробного виробництва шляхом застосування сучасних металорізальних верстатів із числовим програмним управлінням, ріжучих лезових інструментів зі зносостійкими покриттями та технологій високошвидкісного різання. Аналітично та експериментально обґрунтовано умови зниження теплової і силової напруженостей процесів різання та підвищення якості, точності й продуктивності обробки лезовими і абразивними інструментами. Значну увагу приділено визначенню оптимальних режимів різання та вибору раціональних методів механічної обробки за критерієм найменшої собівартості обробки. Надано практичні рекомендації та наведено приклади ефективного застосування розроблених технологій металообробного виробництва. Рекомендовано для студентів, аспірантів та викладачів інженерних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також для фахівців та керівників підприємств, які підвищують свою кваліфікацію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29025
Располагается в коллекциях:Монографії (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Iнновацiйнi_рiшення_та_технологii_металообробного_ЛИРА_compressed.pdf5,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.