Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29045
Название: Ефективний менеджмент освітньої діяльності у галузі фінансів
Авторы: Тищенко В. Ф.
Внукова Н. М.
Рац О. М.
Ключевые слова: вища освіта
освітня програма
зміна спеціальності
Google Trends
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Тищенко В. Ф. Ефективний менеджмент освітньої діяльності у галузі фінансів / В. Ф. Тищенко, Н. М. Внукова, О. М. Рац // Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку : збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-методичної конференції, 21-22 лютого 2023 р. - Одеса: ОНЕУ, 2023. - С. 22-23.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток освітніх програм у галузі фінансів надає можливість забезпечити залучення більшої кількості абітурієнтів і розширить коло зацікавлених осіб у здобутті вищої освіти зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». В Україні наявна банкоцентрична модель фінансового ринку, що підтверджується стратегією фінансового сектору до 2025 року, необхідно розширювати інші ринки фінансових послуг та ринок капіталу, що частково враховувано у зміні спеціальності і доданий напрям - фондовий ринок. Це має спряти розвиткові освітніх послуг у галузі фінансів. Для цього використовуються маркетингові інструменти популяризації ОПП та професіоналізації через Зимові та Літні школи, рекламу у соціальних мережах та ін., залучення профільних фахівців з майстер класами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29045
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tyshenko.pdf273,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.