Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29157
Название: Аналіз впровадження практик сталого споживання в Україні на основі зарубіжного досвіду
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: усвідомлене споживання
усвідомлене виробництво
стала поведінка
зелена економіка
цілі сталого розвитку
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Івашура А. А. Аналіз впровадження практик сталого споживання в Україні на основі зарубіжного досвіду / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Grail of Science. – 2023. – № 25. – С. 183-189.
Краткий осмотр (реферат): Стале споживання вимагає, щоб споживачі, виробники та загалом держава сприяли сталому використанню своїх ресурсів в інтересах захисту довкілля та цілісності екосистеми. Основна мета цього дослідження – визначення заходів, що сприяють сталому споживанню, та визначення ролі виробників і державної політики в просуванні сталого споживання. Проаналізовано розвиток теоретичного та практичного підходу до взаємодії між різними галузями сталого споживання. Представлено сучасний стан і сформульовано рекомендації щодо впровадження практик сталого споживання в Україні, а також пропозиції для майбутніх досліджень у цьому напрямі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29157
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.