Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29211
Назва: Система компенсацій у стимулюванні діяльності менеджерів середньої та вищої ланки
Автори: Назарова Г. В.
Теми: мотивація
стимулювання
компенсаційний пакет
процедура формування
структура пакету
соціальне партнерство
гнучкі компенсаційні системи
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Назарова Г. В. Система компенсацій у стимулюванні діяльності менеджерів середньої та вищої ланки / Г. В. Назарова // Економіка та суспільство. – 2023. – № 47.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням формування компенсаційного пакету в системі стимулювання менеджерів. Метою статті є дослідження теоретико-методологічних та прикладних засад формування компенсаційного пакету для менеджерів середньої та вищої ланки в умовах нового формату соціально-трудових відносин та розроблення рекомендацій запровадження системи компенсацій відповідно до сучасних тенденцій розвитку управління персоналом. У статті проаналізовано існуючі підходи до формування та структури компенсаційних пакетів. Розроблено розширену узагальнену структуру компенсаційного пакету для менеджерів середньої та вищої ланки. Досліджено основні підходи формування системи компенсацій за трьома принципами (рівнозначності персоналу, ранжування персоналу, надання гнучких пільг). Визначено послідовну процедуру формування компенсаційного пакету. Проаналізовано світовий досвід застосування компенсаційних та соціальних пакетів в організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29211
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назарова Г.В., стаття.pdf217,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.