Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29466
Название: Аналіз концептуальних підходів щодо сутності лідерства в управлінні міжнародним бізнесом
Авторы: Бестужева С. В.
Фрідман О. А.
Чернуха Т. С.
Ключевые слова: лідер
лідерство
міжнародний бізнес
управління
розвиток
інтеграція
ефективність
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Аналіз концептуальних підходів щодо сутності лідерства в управлінні міжнародним бізнесом / С. В. Бестужева, О. А. Фрідман, Т. С. Чернуха // Економіка та суспільство. – 2023. – № 49. – С.806 – 809.
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні перед Україною постала низка політичних, економічних та соціальних викликів, кожний з яких можна назвати історичним за масштабами та значенням для майбутньої долі держави. Адекватна відпо¬відь на них визначить успішність не тільки реформування економічної системи у цілому, управління нею, а й модернізації сфери міжнародного бізнесу. Україна як кандидат в члени Європейського Союзу безперечно отримує ряд переваг та преференцій, але й бере на себе низку зобов’язань, які докорінно змінюють цілісну модель соціально-економічного розвитку. І саме міжнародна економічна сфера стане важелем економічного розвитку та конкурентоспроможності держави на світовому ринку. Відповідно одним із значущих викликів сьогодення у міжнародному бізнес-середовищі є виклик лідерства. Вітчизняний бізнес, орієнтований на євро¬пейські норми та стандарти, європейські цінності та систему управління, зацікавлений у справжніх лідерах, відповідальних, здатних ефективно здійснювати професійну діяльність в умовах динамічних змін та складної економічної та політичної ситуації в країні. Саме формування нового типу лідера створить необхідне підґрун¬тя для подальшого поглиблення інтеграції економіки України у світовий економічний простір.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29466
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Бестужева,_Фрідман,_Чернуха.pdf186,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.