Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/2949
Назва: УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ВАЖЛИВИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Джндемян А. А.
Теми: якість продукції
система управління якістю
конкурентоспроможність
сертифікація
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Джндемян А.А. Управління якістю як важливий фактор підвищення конкурентоспроможності продукції / А.А. Джндемян // Управління розвитком. - 2013. - №2. - С. 73 - 74
Короткий огляд (реферат): . Доведено, що функціонування, результативність і висока ефективність діяль¬ності будь-якого підприємства, що займається виробництвом товарів (наданням послуг), повною мірою залежать від такого показника, як якість виготовленої продукції, а тому воно повинне постійно проводити моніторинг у цьому напрямі.
Доказано, что функционирование, результативность и высокая эффективность деятельности любого предприятия, занимающегося производством товаров (предоставлением услуг), в полной мере зависят от такого показателя, как качество изготовленной продукции, а поэтому оно должно постоянно проводить мониторинг в этом направлении.
It is proved that functioning, effectiveness and high efficiency of the activity of any enterprise, engaged in producing goods (services) delivery, to the full extent depend on such index, as quali-ty of the made products and it must constantly conduct monitoring in this direction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2949
Розташовується у зібраннях:№2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.