Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29561
Title: Моніторинг діяльності бізнес-структур та організацій: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» другого (магістерського) рівня
Authors: Аксьонова І. В.
Койнаш М. І.
Keywords: моніторинг
збалансована система показників
стратегічне управління
цілі
показники
місія
бачення
цінності
стратегія
каскадування
стратегічна карта
факторний метод
морфологічний аналіз
кореляційний метод
Issue Date: 2022
Citation: Моніторинг діяльності бізнес-структур та організацій: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. І. В. Аксьонова, М. І. Койнаш. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 16 с. (Укр. мов.)
Abstract: Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» другого (магістерського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29561
Appears in Collections:Методичні матеріали (СЕП)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.