Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Название: Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі
Авторы: Козуб В. О.
Козуб С. О.
Ключевые слова: цифровізація
цифрові технології
інновації
ресторанний бізнес
інноваційний розвиток
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Козуб В. О. Інновації у ресторанному бізнесі в контексті глобальної цифровізації галузі / В. О. Козуб, С. О. Козуб // Science, trends and modern methods of solving problems: the VII International Scientific and Practical Conference, February 20 – 22. – Lisbon, Portugal, 2023. – Р. 64-67.
Краткий осмотр (реферат): У статті висвітлено теоретичні аспекти цифровізації економіки, а також розглянуто складові цифрових технологій. Узагальнено теоретичні підходи до інноваційних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Систематизовано основні технології та інновації, які змінюють сучасний ресторанний бізнес.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29620
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf1,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.