Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29630
Название: Образ українського військового: визначення поняття та його основні складові
Авторы: Задорожна А. В.
Ключевые слова: військовий
військовослужбовець
ЗСУ
український військовий
образ військового
ЗМІ
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Задорожна А. В. Образ українського військового: визначення поняття та його основні складові / А. В. Задорожна // Цифровізація науки та сучасні тренди її розвитку : матеріали IV Міжнародної наукової студентської конференції, 5 травня 2023 р. : тези допов. – Вінниця, 2023. – С. 171–173.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто основні складові образу українського військового, що формуються засобами нових та традиційних медіа. Робота зосереджується на важливості формування цілісного образу українського військового та його впливу на питання мотивації військових, вступу до лав армії молоді, підтримки суспільства та світової спільноти. У роботі наведено найбільш значущі складові образу українського військового. Стаття також висвітлює важливість обговорення та аналізу складових образу українського військового з метою протидії негативним меседжам, що поширюються російськими ЗМІ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29630
Располагается в коллекциях:Статті студентів (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Задорожна А._тези.pdf344,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.