Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29645
Название: Розроблення Інстаграм-сторінки як каналу просування соціального фото-проєкту
Авторы: Морозова В. О
Ключевые слова: необхідність
розроблення
Instagram-сторінка
канал просування
соціальний проект
інформаційна мережа
соціальні мережі
контент
просування
товари
послуги
соціальні проєкти
фото-проєкт
просування бізнесу
геолокації
хештеги
коментарі
бізнес-акаунт
безкоштовні інструменти
платні інструменти
ефективність
фото контент
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Морозова В. О. Розроблення Інстаграм-сторінки як каналу просування соціального фото-проєкту / В. О. Морозова // Актуальні проблеми соціальних комунікацій: матеріали ІX Всеукраїнської студентської наукової конференції, 11 травня 2023 р. – Київ, 2023. – С. 117-119.
Краткий осмотр (реферат): У роботі було розглянуто необхідність створення Instagram-сторінки як каналу просування соціального проекту. Завдяки зростанню використання соціальних мереж, таких як Instagram, у суспільстві з'явилась можливість транслювати соціальні проекти на широку аудиторію. Соціальні проекти, які раніше мали обмежену видимість, тепер можуть привернути увагу людей з усього світу. Дослідження доводить, що Instagram є ефективною платформою для просування соціальних проектів, особливо фото-проектів, завдяки своїм унікальним можливостям та різноманітним інструментам просування. Автори рекомендують створити бізнес-акаунт для соціальних проектів на Instagram та використовувати як безкоштовні, так і платні інструменти просування, щоб забезпечити більшу ефективність просування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29645
Располагается в коллекциях:Статті студентів (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
download.pdf247,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.