Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29652
Title: Розширення можливостей соціальних комунікацій через трансмедійний сторітелинг: нові підходи та тенденції в роботі волонтерських організацій
Authors: Сіроштан С. О.
Keywords: трансмедійний сторітелінг
соціальні комунікації
медіаконтент
ефективність
волонтерські організації
інтерактивність
медіаконвергенція
Issue Date: 2023
Citation: Сіроштан С. О. Розширення можливостей соціальних комунікацій через трансмедійний сторітелинг: нові підходи та тенденції в роботі волонтерських організацій/ С.О. Сіроштан, керівник К.В. Яресько. // Актуальні проблеми соціальних комунікацій: матеріали ІX Всеукраїнської студентської наукової конференції, 11 травня 2023 р. – Київ, 2023. – С. 154-156.
Abstract: Ця робота обговорює трансмедійний сторітелінг як інструмент для підвищення ефективності соціальних комунікацій. Вона пояснює, що таке трансмедійний сторітелінг, його значення та принципи. Також описується, як він може бути використаний для поліпшення соціальних комунікацій в волонтерських організацій. Крім того, робота обговорює приклади успішного використання трансмедійного сторітелінгу в різних всесвітньовідомих організаціях і надає рекомендації для його подальшого використання. Наприкінці роботи подано список літератури, використаної під час написання цієї доповіді.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29652
Appears in Collections:Статті студентів (УСК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіроштан.pdf243,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.