Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/2966
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ БРЕНДИНГУ
Автори: Компанець М. О.
Теми: бренд
ринок
торгова марка
виробнича марка
знак обслуговування
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Компанець М. О. Особливості формування та розвитку брендингу / М. О. Компанець // Управління розвитком. - 2013. - № 1. - С. 111-113.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні параметри визначення сутності бренда, досліджено тенденції вітчизняного ринку товарів та послуг з позиції появи та становлення на ньому концепції брендингу. Вказано, який про потенціал використання бренду у процесі виробничо-комерційної діяльності компаній на конкурентному ринку товарів, виграш підприємств від упровадження стратегій брендингу на сучасному етапі.
Проанализированы основные параметры определения сущности бренда, исследованы тенденции отечественного рынка товаров и услуг с позиции появления и становления на нем концепции брендинга. Указано, каков потенциал использования бренда в процессе производственно-коммерческой деятельности компаний на конкурентном рынке товаров, выигрыш предприятий от внедрения стратегий брендинга на современном этапе.
The basic parameters of determination of brand essence are analysed, domestic market of commodities and services tendencies are investigated in terms of emergence and formation of branding conception on it. It is indicated what is the potential of the use of brand in the process of productive and commercial activity of the companies on the competition market of commodities and what is the profit of enterprises from introduction of branding strategies at present.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2966
Розташовується у зібраннях:№1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Компанець М.О. Особливості формування та розвитку брендингу.pdf443,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.