Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29677
Название: Виявлення чинників впливу на формування структури управління компетентною організацією
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: компетентна організація
компетентність
організаційна структура управління
чинники внутрішнього та зовнішнього впливу
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Виявлення чинників впливу на формування структури управління компетентною організацією / І. А. Грузіна // Підприємництво та інновації: Науковий журнал з питань економіки та бізнесу. - ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів», 2023. - Вип. 27. - С. 33-38.
Краткий осмотр (реферат): Важливим завданням сучасних керівників є оптимізація організаційних структур управління у складі комплексу заходів з підвищення компетентності організації та, як закономірного наслідку, ефективності її діяльності на ринку. Має бути сформована раціональна структура, що найкращим чином відповідає цілям і задачам організації, сприяє цілеспрямованому розподілу та координації зусиль співробітників, здатна мобільно, своєчасно і адекватно реагувати на вплив внутрішніх та зовнішніх чинників, й підвищувати таким чином рівень організаційної компетентності у висококонкурентних умовах. Вирішення цього питання можливе за умови вивчення чинників, що зумовлюють наявність у структурах окремих елементів та зв’язків, аналізу напряму та сили їх впливу. Це передбачає врахування конкретних умов діяльності організації у процесі вибору або побудови ефективної структури управління. Недостатня розвиненість наукового інструментарію формування й використання структур управління у якості передумови набуття організаціями компетентності на ринку, визначила вибір напряму дослідження та формулювання його мети. Стала причиною порушення у статті питань виявлення, систематизації та вивчення напряму впливу різноманітних факторів на формування структури управління організацією, що залишаються відкритими для наукових дискусій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29677
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.