Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29685
Название: Чинники та детермінанти розвитку бізнесу в умовах євроінтеграції: організаційно-економічний аспект
Авторы: Ревенко О. В.
Дементов О. В.
Ключевые слова: євроінтеграція
бізнес
бізнес-середовище
цифровий ринок
конкурентоспроможність
економічні результати діяльності
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ревенко О. В. Чинники та детермінанти розвитку бізнесу в умовах євроінтеграції: організаційно-економічний аспект / О. В. Ревенко, О. В.Дементов // Правова наука і державотворення в Україні у контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 травня 2023 р. : тези допов. - Суми: СФ ХНУВС, 2023. - С. 327–329.
Краткий осмотр (реферат): В умовах сьогодення процес євроінтеграції України йде високими темпами. переваги цифровізації стають рушійною силою розвитку малого бізнесу. Зазначено, що ключовим питанням в цьому процесі постає питання, з якою економікою Україна стане членом ЄС, наскільки потужним є її бізнес. Виявлено можливості та основні ризики підприємств окремих сфер діяльності. Наголошено на доцільності створення умов для майбутнього розвитку, створення спільних підприємств за кордоном з умовою їхньої релокації до України у післявоєнний період, розширення програм для відновлення нормального ритму роботи малого і середнього бізнесу та ринку праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29685
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.