Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29686
Название: Цифрова трансформація малого бізнесу: перспективи та виклики
Авторы: Ревенко О. В.
Ключевые слова: цифрова трансформація
малий бізнес
бізнес-середовище
цифрові навички
економічні наслідки
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ревенко О. В. Цифрова трансформація малого бізнесу: перспективи та виклики / О. В. Ревенко // Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 травня 2023 р. : тези допов. - Суми: СФ ХНУВС, 2023. - С. 314 – 316.
Краткий осмотр (реферат): В сучасних умовах переваги цифровізації стають рушійною силою розвитку малого бізнесу. Виявлено залежність цифрової конкурентоспроможності країни від рівня зайнятості та людського розвитку в ній. Проаналізовано їх співвідношення в Україні та країнах ЄС. Доведено, що рівень цифровізації країни для малого бізнесу завжди буде виступати в якості зовнішнього драйвера, а від сукупності чинників бізнес-середовища – утворюватиметься мотивація до ведення підприємницької діяльності та більш поглибленого опанування цифрових навичок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29686
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Ревенко_О_Цифрова_трансформация_малого бизнесу.pdf1,42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.