Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29757
Название: Проблеми розвитку крос-культурного менеджменту в міжнародному бізнесі
Авторы: Кривобок К. В.
Канова О. А.
Котельникова Ю. М.
Ключевые слова: крос-культурний менеджмент
розвиток
міжнародний бізнес
комунікації
успішність
навички
мотивація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Кривобок К. В. Проблеми розвитку крос-культурного менеджменту в міжнародному бізнесі / К. В. Кривобок, О. А. Канова, Ю. М. Котельникова // Український журнал прикладної економіки та техніки. - 2023. – Т. 8. - № 1. - С. 202 – 207.
Краткий осмотр (реферат): Глобалізаційні та інтеграційні процеси в міжнародному бізнесі призвели до того, що в межах однієї організації може бути сформованим мультикультурний колектив, а підприємство може представити свій товар на ринку іншої країни. І це пов’язане не тільки з перспективами розширення ринку збуту, а й з формуванням іміджу та бренду. Метою дослідження є визначення особливостей і проблем розвитку крос-культурного менеджменту в міжнародному бізнесі в сучасних умовах. З’ясовано, що кількість підприємств, які працюють з людьми з різним походженням і культурою, постійно зростає, почасти вирішуючи безпекові питання. Ці тенденції почали вимальовуватись в період пандемії та продовжують тримати висхідну динаміку, зокрема через цифровізацію. Досліджено основні проблеми розвитку крос-культурного менеджменту у міжнародному бізнесі, здійснено їх групування та визначені заходи реагування на їх виникнення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29757
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кривобок_К_В_,_Канова_О_А_,_Котельникова_Ю_М_Проблеми_розвитку_крос.pdf332 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.