Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29848
Название: Сукупність елементів управління інноваційною діяльністю
Авторы: Григорян О. О.
Ключевые слова: інвестиції
розвиток
механізм впровадження інновацій суб’єктами господарювання
раціоналізаторська пропозиція
характеристика інновацій
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Григорян О. О. Сукупність елементів управління інноваційною діяльністю / О. Григорня // Агроекологічний журнал. – 2022. – №4. – С. 53-65.
Краткий осмотр (реферат): Важливим показником соціально–економічного розвитку кожної країни є рівень благоустрою населення. При цьому рівень зниження життя різних категорій громадян призводить до загострення соціальних потреб суспільства, вимагаючи швидких рішень. Задоволення даних потреб на державному чи муніципальному рівні не завжди можливо виконати за короткий термін, що пов’язане з обмеженістю засобів, багаторівневістю та бюрократичністю системи, недостатністю ініціативи громадян Інноваційний тип економічного розвитку дедалі більше стає тим фундаментом, який визначає економічну міцність нашої країни, а в перспективі в мирний час. Успішний розвиток інноваційної діяльності підприємства можливий за умови своєчасного формування та реалізації цільових комплексних програм, проведення яких сприятиме успішному стратегічно-му управлінню економічними ресурсами суб’єкта господарювання, запровадженню конкурсного відбору, призначення відповідальних виконавців, виявлення існуючих проблем розвитку підприємства, формування основних цілей, визначення та розробка заходів основних цілей, узгодження програми та обсягів фінансування з чинного законодавства та з визначеним терміном у суспільстві з відповідною етнічною групою та інклюзивною освітою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29848
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
273249-Текст статті-634836-1-10-20230314 (3).pdf225,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.