Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29915
Название: Трансформаційні зміни у розвитку людського капіталу підприємств
Авторы: Отенко І. П.
Чепелюк М. І.
Ключевые слова: трансформаційні зміни
людський капітал
розвиток
організаційні знання
корпоративна культура
готовність
інформаційна підтримка
менеджмент
стратегія змін
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Отенко І. П. Трансформаційні зміни у розвитку людського капіталу підприємств / І. П. Отенко, М. І. Чепелюк // Моделювання регіональної економіки : збірник наукових праць. — Івано-Франківськ: Плай, 2017.— № 1(29) — С. 417-425.
Краткий осмотр (реферат): Основною ідеєю статті являється положення, що трансформаційні зміни в людському капіталі пов’язані з формуванням нового типу стратегічного мислення, культури ведення підприємницької діяльності. З таких позицій, розвиток людського капіталу є процесом створення, накопичення, ефективного використання організаційних знань, що значно впливає на культуру організацій. В статті представлено принципи, норми і методи підтримки трансформаційних змін розвитку людського капіталу. Головною проблемою процесу трансформаційних змін є отримання необхідної інформації про те, що відбувається в організації, необхідної для коригування напрямку розвитку, виправлення процесу та уточнення результуючого стану у разі необхідності. Незважаючи на очевидність зазначеного, рішення подібної проблеми пов'язано з радикальними зрушеннями в мисленні менеджменту, що впливають на корпоративну культуру в більшості організацій. У зв'язку з цим має бути розроблена система поведінкових норм і методів роботи в умовах постійної корекції напрямку трансформаційних змін для людського капіталу підприємства. В сучасних умовах стала очевидною потреба в розробці принципово нових підходів до організації діяльності підприємств, особливо коли це стосується виходу організації на міжнародні ринки. У зв'язку з цим процес реалізації таких перетворень вимагає комплексного підходу з використанням стратегічного ресурсу розвитку організації - її корпоративної культури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29915
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
14. Чепелюк М.І., Отенко І.П. Трансформаційні зміни.pdf182,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.