Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29948
Название: | Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня |
Авторы: | Літвінова І. М. |
Ключевые слова: | харчова хімія нутриціологія нутрієнти технологія сировина раціональне харчування харчові добавки |
Дата публикации: | 2023 |
Библиографическое описание: | Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. І. М. Літвінова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (748 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 63 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 60-61. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано методичні рекомендації до самостійної роботи з базової навчальної дисципліни. За кожною темою наведено мету, основні поняття й теоретичні відомості, стереотипні та діагностичні завдання, питання для самостійного опрацювання й запитання для самодіагностики, список рекомендованої літератури для підготовки до практичних і лабораторних занять. Рекомендовано для студентів(ок) спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29948 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023-Літвінова І М.pdf | 900,91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.