Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29982
Название: Проблемні аспекти діяльності АМКУ в умовах воєнного часу
Авторы: Трофименко Д. С.
Ключевые слова: АМКУ
концентрація та узгодженні дії
державна допомога в умовах воєнного стану
оскарження порушень у сфері публічних закупівель
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Трофименко Д. С. Проблемні аспекти діяльності АМКУ в умовах воєнного часу / Д. С. Трофименко // The influence of society on the development of science and the invention of new methods: The 23th International scientific and practical conference, June 13 – 16, 2023. - Prague, Czech Republic. International Science Group. 2023. - С. 125-128.
Краткий осмотр (реферат): На початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України, Антимонопольний комітет України опинився в складних умовах, що мало своїм логічним наслідком призупинення виконання деяких його функцій. За декілька місяців АМКУ адаптував свою роботу до умов сьогодення та зміг поновити виконання більшості завдань, які з початку березня 2022 року були поставлені на тимчасову павзу. Разом із тим, такі напрямки діяльності Комітету як контроль за концентраціями та узгодженими діями, допустимістю державної допомоги, оскарження порушень у сфері публічних закупівель, зазнали певних змін, пов’язаних з необхідністю адаптування виконання даних повноважень до тих реалій, які мають місце в українському бізнесі та суспільстві в цілому. Тези присвячені короткому екскурсу до законодавчих змін та практичної діяльності АМКУ щодо реалізації вищезазначених повноважень в період оголошення в Україні воєнного стану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29982
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Трофименко Д.С._Червень 2023.pdf310,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.