Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29983
Название: Визначення економіко-правових чинників впливу на розвиток господарської діяльності у цифровій економіці Індустрії 4.0.
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: цифровізація
Індустрія 4.0,
цифровий аутсорсинг
Google Trends
право
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Визначення економіко-правових чинників впливу на розвиток господарської діяльності у цифровій економіці Індустрії 4.0. / Н. М.Внукова // Концепція «Індустрія 4.0»: проблеми впровадження і окремі правові аспекти її реалізації в Україні : монографія / за ред. С. В. Глібка. - Харків: НДІ прав. забезп. інновац. розвитку НАПрН України, 2021. - С. 28-62.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток цифрової економіки з урахуванням досвіду європейських держав1 передбачає всебічний аналіз регулювання господарської діяльності щодо застосування технологій Індустрії 4.0. Запровадження інноваційної цифрової економіки з урахуванням вимог нормативного регулювання процесів змін у ЄС впливає на правове регулювання господарської діяльності в Україні з урахуванням цих змін щодо застосування технологій і інструментів Індустрії 4.0. Для регулювання норм господарської діяльності в умовах розбудови Індустрії 4.0 потрібні розробки у сфері права, які мають враховувати перетворення в Індустрії 4.0 щодо змін індустріальної революції, швидкої віртуалізації світу, в також індивідуалізації замовлень, що вже починає запроваджуватися у господарській діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29983
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
download.pdf275,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.