Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30034
Название: Іноземна мова (за професійним спрямуванням): готельно-ресторанний бізнес
Авторы: Галаган Я. В.
Драган О. А.
Ключевые слова: туризм
готельно-ресторанна справа
маркетинг
бронювання
розміщення
граматика
текст
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Іноземна мова (за професійним спрямуванням): готельно-ресторанний бізнес [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Я. В. Галаган, О. А. Драган; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (356 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 114 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 105-107. — (Укр. та англ. мовами).
Краткий осмотр (реферат): Подано завдання, спрямовані на активне оволодіння лексикою за темами готельно-ресторанного бізнесу. Наведено комплексні та комунікативно спрямовані вправи, що сприяють розвитку умінь і навичок у всіх видах мовної діяльності. Уміще¬но інтерактивні завдання на розвиток мовленнєвих навичок, тексти з готельно-ресторанної справи, вправи на розвиток писемної мови та творчі завдання. Призначено для студентів закладів вищої освіти спеціальності "Готельно-ресторанна справа", студентів коледжів та ліцеїв на поглибленому етапі навчання, фахівцям, які працюють у туристичному та готельному бізнесі, а також усім, хто поглиблює свої знання в галузі сучасної англійської мови.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30034
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Галаган Я.В., Драган О.А..pdf1,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.