Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30122
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПушкар О. І.-
dc.contributor.authorГордєєв А. С.-
dc.date.accessioned2023-09-27T08:24:26Z-
dc.date.available2023-09-27T08:24:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТеорія та практика експерименту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» другого (магістерського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. І. Пушкар, А. С. Гордєєв. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 11 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30122-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінюванняу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» другого (магістерського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectфункції наукиru_RU
dc.subjectпарадигмаru_RU
dc.subjectдослідженняru_RU
dc.subjectнаукова новизнаru_RU
dc.subjectстатистичні характеристикиru_RU
dc.subjectімітаційне моделюванняru_RU
dc.subjectоптимізаціяru_RU
dc.titleТеорія та практика експерименту: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми «Технології електронних мультимедійних видань» другого (магістерського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.412 РП_Теорія_та_практика_експерименту_ПУШКАР О..pdf434,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.