Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30144
Название: Перехід до персоналізованого навчання студентів та цифрового освітнього середовища у закладах вищої освіти (на прикладі КНР)
Авторы: Гоу Кванденг
Ключевые слова: персоналізоване навчання
цифрове освітнє середовище
цифрові технології
студенти коледжів та університетів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гоу Кванденг Перехід до персоналізованого навчання студентів та цифрового освітнього середовища у закладах вищої освіти (на прикладі КНР) / Гоу Кванденг // Сучасні проблеми управління підприємствами: теорія та практика : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків – м. Торунь, 3-4 березня 2020 р. : тези допов. - Харків: ФОП Панов А.М., 2020. - С. 258-259.
Краткий осмотр (реферат): Впровадження персоналізованого навчання допомагає досягти мети навчання студентів відповідно до їхньої здатності та вирощування інноваційних талантів. На основі огляду китайської та зарубіжної літератури в роботі переосмислюється значення та концепції персоналізованого навчання, цифрового освітнього середовища, уточнюється поняття та розглядається технічна підтримка персоналізованого навчання студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30144
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гоу Кванденг_Перехід до персоналізованого навчання.pdf531,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.