Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30210
Название: Розробка та впровадження програми Campus Card на базі Android
Авторы: Хуан Юсінь
Гоу Кванденг
Лонг Ченген
Лі Чженчан
Ключевые слова: мобільний додаток
універсальна карта
Android
інтерфейс даних
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Хуан Юсінь Розробка та впровадження програми Campus Card на базі Android / Хуан Юсінь, Гоу Кванденг, Лонг Ченген та ін. // Корпоративні технології та розвиток. - Китай, 2020. - № 3. – Вип. 461. - С. 48-50.
Краткий осмотр (реферат): З еволюцією цифрових кампусів до розумних кампусів поточні проблеми карток кампусу включають труднощі зі збереженням та запитами даних. У зв’язку з багатьма факторами, такими як незручне керування, необхідно терміново розробити інтелектуальну карту кампусу, якою легко керувати та використовувати. Система використовує мобільний додаток для підключення до серверної бази даних. Студенти можуть увійти у додаток за допомогою свого облікового запису студента та відповідного пароля щоб зручно керувати поповненням, запитом балансу, запитом споживання та іншими послугами, не обмежуючись простором, часом, регіоном та іншими факторами. Система, за допомогою якої ви можете керувати відповідним бізнесом у будь-який час і будь-де. Додаток дуже практичний і простий у використанні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30210
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гоу Кванденг_Розробка додатку Андроид.pdf1,84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.