Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30357
Название: Про руйнування рашистами релігійних споруд Харківської області
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: релігійні споруди
Харків
Харківська область
релігійні громади
православні храми
путінська агресія
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про руйнування рашистами релігійних споруд Харківської області / Н. О. Свинаренко // Ціннісно-креативні складові національної культури в нових суспільних реаліях : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 30 травня 2023 р. - Київ, 2023. - С. 134-137.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є характеристика процесу знищення рашистами релігійних споруд різних конфесій у м. Харкові та у Харківській області за час повномаштабної агресії від 24 лютого 2022 р. Зазначено, що на території м.Харкова і Харківської області, у 2022 р. дуже постраждали об'єкти релігійної інфраструктури – православні храми, баптистські, іудейські, римо-католицькі, мусульманські та ін. Це пригнічує почуття вірян, це матеріальні збитки релігійним громадам, це загроза безпеки вірян та людей, що випадково опинилися поблизу храмів під час ворожих обстрілів. Деякі з них мають давню історію, інші ж – побудовані або реконструйовані відносно нещодавно. Особливо багато руйнувань релігійних споруд на Харківщині було у березні 2022 р.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30357
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
download.pdf408,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.