Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30362
Название: Коучингові технології в підготовці менеджерів креативного типу
Авторы: Томах В. В.
Ключевые слова: коучингові технології
креативний менеджмент
техніка декартових запитань
коучингові платформи
гейміфікація
Soft Skills
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Томах В. В. Коучингові технології в підготовці менеджерів креативного типу / В. В. Томах // Наукові інновації та передові технології. – 2023 - №11 (25). – С. 186-197.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню традиційних та інноваційних технологій коучингу, які застосовуються в підготовці менеджерів креативного типу. За результатами дослідження встановлено, що креативність є важливою складовою успіху менеджера і його організації в умовах постійних викликів та змін на сучасному ринку праці. Важливим елементом підготовки майбутніх керівників є застосування технологій коучингу, яке ускладнюється рядом проблем. На сьогоднішній день такими проблемами є: брак кваліфікованих коучів та тренерів; фінансові обмеження; відсутність підтримки з боку адміністрації; несприятливе навчальне середовище. Для подолання зазначених проблем пропонується вжити такі заходи, як підготовка та підтримка кваліфікованих тренерів; організація тренінгових курсів на базі закладів вищої освіти, спрямованих на опанування «навичок майбутнього; фінансова підтримка; створення сприятливого навчального середовища; підтримка адміністрації; залучення експертів та партнерів. Практичне значення дослідження полягає в можливості застосування отриманих результатів закладами вищої освіти України при підготовці менеджерів креативного типу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30362
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.