Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30443
Название: Розроблення інтернет сайту компанії ТОВ "ЕкоХім-ІФ"
Авторы: Зарецький І.
Ключевые слова: розробка інтернет-сайту
просування продукції
зручність користування
дизайн
контент-маркетинг
аналітика
тестування
безпека даних
конкурентні переваги
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Зарецький І. Розроблення інтернет сайту компанії ТОВ "ЕкоХім-ІФ": дипломний проєкт на здобуття рівня вищої освіти бакалавра: спец. 124 ″ Системний аналіз″ освітньої програми «Управління складними системами» / І. Зарецький. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 69 с.
Краткий осмотр (реферат): У проєкту було проведено аналіз ринку та конкурентного середовища, визначені потреби цільової аудиторії, вивчені технічні можливості та вимоги до сайту. Було розроблено дизайн сайту та його структуру, реалізовані функціональні можливості, в тому числі замовлення товарів, реєстрація користувачів та інші. Проведено тестування сайту з метою виявлення можливих помилок та недоліків, які були виправлені згідно з вимогами клієнтів та користувачів. Для забезпечення якості продукту була розроблена таблиця з тестами, яка включала різні сценарії взаємодії з сайтом. Результати дипломного проекту, а саме створений інтернет-сайту для компанії ТОВ "ЕкоХім-ІФ".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30443
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗАРЕЦЬКИЙ.pdf3,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.