Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30492
Название: Екологія надзвичайних ситуацій: курс лекцій. Частина ІІ. Екологічна безпека. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Екологічна безпека»
Авторы: Андронов В. А.
Бригада О. В.
Артем’єв С. Р.
Михайлова Є. О.
Ключевые слова: екологія
надзвичайні ситуації
екологічна безпека
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Екологія надзвичайних ситуацій: курс лекцій. Частина ІІ. Екологічна безпека. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Екологічна безпека» / В. А. Андронов, О. В. Бригада, С. Р. Артем’єв, Є. О. Михайлова. – Харків :НУЦЗУ, 2023. – 217 с.
Краткий осмотр (реферат): У другій частині курсу лекцій проаналізовано історію становлення екологічної безпеки, її основні поняття, розглянуто екологічні кризи та проблеми, що супроводжували розвиток Землі та людства з давніх давен до сучасних часів. Наведено характеристику та рівні екологічної політики в Україні, основи системи управління у сфері охорони навколишнього природного середовища та основні положення про екологічний контроль. Курс лекцій призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» (освітньо-професійна програма «Екологічна безпека»).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30492
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.