Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30590
Название: Дослідження стадій життєвого циклу у контексті впливу на структуру компетентності організації
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: структура компетентності
життєвий цикл
розвиток
компетенція
організація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Дослідження стадій життєвого циклу у контексті впливу на структуру компетентності організації / І. А. Грузіна // Економічний простір: збірник наукових праць. – Дніпро: ПДАБА, 2023. – № 187. – С. 95-98.
Краткий осмотр (реферат): Реалізація діяльності сучасної організації, окрім сукупності необхідних індивідуальних знань, пізнавальних та практичних умінь, навичок працівників для правильного виконання завдань та досягнення мети, потребує раціональної організаційної структури, ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій, інформаційних баз даних, організаційних технологій прийняття управлінських рішень. Це формує компетентність організації, може стати джерелом її конкурентоспроможності та унікальності у порівнянні із конкурентами. Метою статті є визначення сутності поняття «структура компетентності» та обґрунтування необхідності її трансформації за стадіями життєвого циклу організації. Для досягнення мети використовувались методи морфологічного аналізу, наукової індукції та дедукції; діалектичного методу; системного аналізу та синтезу; контент-аналізу, логічного аналізу й теоретичного узагальнення. Практична цінність статті полягає в уточненні поняття «структура компетентності» та обґрунтуванні необхідності її трансформації з урахуванням актуальної позиції організації на кривій її життєвого циклу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30590
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.