Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30600
Название: Застосування штучного інтелекту для покращення анімації тривимірних персонажів: досягнення і перспективи
Авторы: Євсєєв О. С.
Надворна Я. М.
Ключевые слова: штучний інтелект
геймплей
анімація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Євсєєв О. С. Застосування штучного інтелекту для покращення анімації тривимірних персонажів: досягнення і перспективи / О. С. Євсєєв, Я. М. Надворна // Теоретичні та практичні аспекти забезпечення розвитку фінансово-економічних систем в умовах трансформаційних змін : міжвузівська науково-практична конференція, 23 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків, 2023. – С. 46-48.
Краткий осмотр (реферат): Застосування штучного інтелекту для покращення анімації тривимірних персонажів у геймдеві є важливим та перспективним напрямком. ШІ дозволяє створювати більш реалістичну, автоматизовану та інтерактивну анімацію, що покращує геймплей і робить ігровий досвід більш захоплюючим. Реалістичність анімації, реакція на дії гравця, персоналізований підхід та автоматизація процесу анімації - це лише кілька переваг, які ШІ може надати геймдеву. З ростом доступності та розвитком штучного інтелекту, майбутнє геймдеву обіцяє бути більш креативним та інноваційним, завдяки використанню ШІ для створення надзвичайних ігор та інтерактивних історій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30600
Располагается в коллекциях:Статті (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Е.pdf776,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.