Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30609
Название: Міжнародні соціальні інституції та програми
Авторы: Назарова Г. В.
Степанова Е. Р.
Ключевые слова: міжнародні програми
соціальні інституції
міжнародні проєкти
міжнародне право
ООН
Європейський Союз
НАТО
міжнародні соціальні програми
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Міжнародні соціальні інституції та програми [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Г. В. Назарова, Е. Р. Степанова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,95 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 285 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 266-270.
Краткий осмотр (реферат): Викладено теоретичні, методологічні та практичні аспекти розвитку міжнародних соціальних інституцій і програм. Розглянуто сутність права міжнародних організацій, зародження та становлення міжнародних со-ціальних інституцій. Наведено функціональну структуру міжнародних соціальних інституцій і класифікацію основних міжнародних організацій. Подано методичні рекомендації до самостійної роботи, питання для самопідготовки, запитання для роздумів та обговорення, запитання для самодіагностики, тестові завдання, призначені для поглиблення, конкре-тизації та закріплення знань, здобутих у теоретичній частині навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів 232 спеціальності «Соціальне забезпечення» другого (магістерського) рівня.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30609
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Назарова Г В, Степанова Е Р.pdf2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.